voorgerechten
hoofdgerechten
-
Vis van de markt -
wisselende aanbod
-
Gegrilde runder entrecôte 27,75
knoflookjus - gekonfijte aardappel - haricots verts - geroosterde cherrytomaatjes
-
Risotto met zwarte zomertruffeltapenade 19,50
champignons - bimi - spinazie - parmezaanse kaas - balsamico | optioneel: met gegrilde maïskipfilet suprême - 24,75
-
Gebakken varkenhaas medaillons 24,75
calvadossaus - aardappel mille feuille - appel - geroosterde bospeen
desserts
-
Crème brûlée met specerijen en sinaasappel 9,75
boterwafel - frambozensorbetijs - roodfruit
-
Chocolade fondant 9,75
bloedsinaasappelijs - frambozencoulis - kletskop
-
Dame Blanche 9,75
vanille-ijs - chocolade ganache - witte chocolademousse - kletskop - pistache
-
Eton Mess 9,75
meringue - zomerfruit - vaille ijs - slagroom
-
Kaasplank 13,75
drie soorten kaas - brood - vijgencompote
Klassiekers
-
Seizoensoep
-
Waldorf salade 17,95
Bleu d’Auvergne (blauwe kaas) - gemengde slasoorten - rode appel - radijs - walnoten - bleekselderij - yoghurt-mosterddressing
-
Salade met burrata en serranoham 18,50
cherrytomaten - gegrilde courgette - rucola - pijnboompitten - balsamico crème - basilicumdressing
-
Salade California 18,50
kipfilet - avocado - spek - ei - tomaat - komkommer - pijnboompitten - honing-mosterdressing
-
Salade Niçoise 18,50
tonijn - haricots verts - sla - tomaat - rode ui - ei - ansjovis - olijven - kruidendressing
-
Penne all'Arrabbiata 16,50
licht pittige tomatensaus - parmezaanse kaas - rucola
-
Penne pesto alla Genovese 18,50
kipfilet - parmezaanse kaas - rucola - pijnboompitten
-
Penne alla Norma 18,50
aubergine - courgette - tomatensaus - ricotta salata - rucola
-
Black Angus hamburger 17,25
boeren belegen kaas - gebakken rode ui - cocktailsaus - garnituur
-
Kipsaté 17,50
gegrilde kippendijen 200 gr. - pindasaus - zoetzure komkommer - kroepoek
-
Steak tartaar met friet 23,50
vadouvan mayonaise - 6-minuten eitje - crouton - groene salade

Hopelijk tot snel!
Allergie informatie
Heeft u een allergie? We zullen u aan tafel de allergenenkaart overhandigen. Vaak kunnen we een aanpassing doen of een ingrediënt weglaten. We werken in de keuken met alle producten, kans op kruisbesmetting kan voorkomen. Voor vragen kunt u altijd bij de bediening terecht.